Badrumsrenovering i Täby

Välkommen till DKS Plattsättning Stockholm AB

Behöver du professionell hjälp med badrumsrenovering?

Att renovera badrummet är för många en dröm som kanske inte alltid känns så enkel att uppfylla. Vi på DKS Plattsättning Stockholm AB vill gärna hjälpa dig att uppfylla din dröm och ge dig det badrum som du alltid velat ha. Med vår expertis, erfarenhet och engagemang hjälper vi dig genom hela processen så att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med det jobb vi utför.
Inget jobb är för litet eller för stort för oss!

Från idé till verklighet

För oss är varje projekt unikt, och det är viktigt att du som kund ska känna dig sedd och hörd av oss. Oavsett om du redan har en klar och tydlig idé om hur du vill ha det eller om du vill ha hjälp att utforma ett fungerande koncept som passar dina behov, så står vi beredda att hjälpa dig genom hela processen.

                

 

Genom att använda detta formulär accepterar du att DKS Plattsättning Stockholm AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Badrumsrenovering i Täby

Våra tjänster

Vi på DKS Plattsättning Stockholm AB är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster inom olika typer av hantverk och renovering, främst inom badrumsrenovering och plattsättning, men även inom rörmokeri, måleri, VVS och snickeri. Förutom badrum renoverar vi även hela lägenheter, konverterar källarutrymmen till lägenheter och skräddarsyr smarta lösningar för våra kunder.

 

Våra tjänster

Badrumsrenoveringar - DKS Plattsättning Stockholm AB

Badrumsrenoveringar

VVS - DKS Plattsättning Stockholm AB

VVS

Plattsättning - DKS Plattsättning Stockholm AB

Plattsättning

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Certifierad kompetens och hållbart tänk

När man arbetar med våtutrymmen är det viktigt att jobbet blir noggrant och korrekt utfört, för att undvika oväntade och otrevliga överraskningar senare. Med vår mångåriga erfarenhet inom branschen och goda referenser från tidigare kunder finns vi här för att tillgodose alla dina behov kring badrumsrenovering. Vi är certifierade av Byggkeramikrådet och Säkervatten, och vi lämnar dessutom 10 års ansvarstid på våra utförda arbeten.

Vårt team och våra samarbetspartners

För oss är kvalitet och kompetens av yttersta vikt när det kommer till hantverksarbeten, framför allt badrumsrenovering. Därför är vi väldigt stolta över vårt duktiga team av snickare, rörmokare, plattsättare och målare, som alla har lång erfarenhet och expertis inom sitt område. Med de flesta av våra samarbetspartners har vi dessutom en mångårig och personlig relation, för att säkerställa att allt material vi använder oss av är av högsta kvalitet och klass.

Ta det första steget till din drömbostad

Om du är redo att ta det första steget för att skapa ditt drömhem är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi skickar gärna en offert med en tydlig översikt över alla kostnader, så att du enkelt kan ta ställning till hur du vill gå vidare med din husrenovering eller badrumsrenovering. Är du sugen på lite inspiration och vill se vad vi gjort innan så får du gärna besöka vår Facebooksida eller vårt Instagram-konto, som vi uppdaterar regelbundet med nya spännande projekt.